Gats envenenats al municipi de Montblanc

 

El Ayuntamiento de Montblanc ha detectado continuos ataques a las colonias de gatos del municipio. Ahora hace dos meses empezaron a aparecer puntualmente gatos heridos por la vila, y en algún caso, incluso muerto. La mayoría son de calle, pero también hay domésticos. La cifra de animales lesionados superaría la decena. Inicialmente no se dio importancia al tema, pero una agresión colectiva en Vimbodí i Poblet hecha pública por una asociación animalista ha encendido las alarmas, si bien el Ayuntamiento de este municipio responde de que no hay ningún tipo de denuncia al respecto. Por su parte, Montblanc pide, a través de un manifiesto, que la ciudadanía colabore y denuncie estos casos. Los Mossos dvimb’Esquadra de la Unidad Regional de Medio Ambiente (URMA) han abierto una investigación.

Llegir més

8 consells que has coneixer sobre l’alimentacio gat

 

1. Els gats són animals carnívors

Són felins i, de la mateixa manera que un tigre o un lleó, principalment s’alimenten de carn. És per això que els pinsos adequats porten un percentatge majoritari de carn de vaca, porc, pollastre … o peix.
No hem de confiar en aquells pinsos en els quals trobem que el percentatge de cereals o altres components vegetals superen al de carn o peix, ja que no estarem oferint al nostre gat una dieta adequada a la seva espècie. En qualsevol cas, les etiquetes a vegades juguen una mica amb el màrqueting d’ingredients als pinsos i és important saber com llegir les etiquetes dels aliments i com triar el pinso del teu gat.
Per tant, sempre val la pena conèixer com llegir l’etiqueta d’un pinso per a posteriorment poder prendre decisions adequades.
Llegir més