La nostra historia

Sobre la

Associació Montblanc Gat i Gos

Aquesta associació sense ànim de lucre neix a principis de l’any 2016 a partir d’un grup de persones de Montblanc. En primer lloc, m’agradaria donar a conèixer un grup de persones que desinteressadament formem part de *l’Associació Gat i Gos* de Montblanc, jo mateixa hi vaig entrar fa 5 anys. En aquest grup, es fa mans i mànigues per cuidar els animals que són al carrer, sense que ningú s’ocupi d’ells.

Podríem dir, que la nostra tasca, a banda d’alimentar els gats que viuen al carrer, també consisteix en esterilitzar-los per poder controlar la població, preocupar-nos de la seva salut i tenir així les colònies controlades. Aquest any, gràcies al suport de l’Ajuntament, s’han pogut esterilitzar molts gats, tot i així encara queda molta feina per fer. Com a experiència personal us puc explicar que gràcies a persones molt implicades en aquest àmbit, hem pogut fer una rehabilitació d’aquests gats, recollint-los, tractant-los i finalment alliberar-los al carrer.

Gràcies a tot aquest procés, cada gata esterilitzada aquesta primavera, representa aproximadament unes 4 cries menys al carrer. Em sento orgullosa de formar part d’aquesta gran família, amb un amor comú entre totes i tots, l’amor cap als animals. Per tant, per poder fer front a aquesta situació, us animo a formar part d’alguna manera d’aquesta gran família, sigui amb una petita aportació, fent-vos socis, col.laborant amb qualsevol de les tasques…

Qualsevol contribució, per més petita que sigui és un gran gest cap al benestar animal. Moltes gràcies i us encoratjo a participar-hi!